Betaling og betingelser

Betingelser for booking af ophold med RSB Golf.

Først vælges og bookes golfpakken. En tilmeldingsblanket udfyldes og bookingen bliver registreret. Ved bookingen betales 20% af pakkens pris, og først når beløbet er modtaget er bookingen gældende.
Fly bookes individuelt og flynummer samt ankomsttid oplyses til RSB Golf.
Restbeløbet skal være modtaget senest 45 dage før ankomst. Ved for sen betaling pålægges et gebyr på 1%. Voucher til golfbane og lejlighed, samt til billeje hvis billeje er bestilt (se nedenfor), modtages når restbeløbet er betalt.

Ca 14 dage før afrejsen modtages en e-mail fra en RSB Golf repræsentant, med kontaktnumre og detaljer vedr. ankomstdagen, kørevejledning, check in på resortet m.v. Repræsentanten bestiller også første golf tid og vil være tilstede på golfbanen og byde velkommen 1 spilledag, derefter bookes alle tee times direkte på golfbanen.

Aktivitets program vil blive udleveret ved ankomsten, og tilmeldinger til fælles arrangementer modtages gerne så hurtigt som muligt, af hensyn til booking af golfbaner, restauranter m.m.

Afbestilling skal ske skriftligt, og først når skriftlig afbestilling er modtaget og bekræftet af RSB Golf, er den godkendt.

Afbestilling/ændring op til 60 dage før afrejsedagen kan depositum overføres til ny booking, 45-60 dage inden afrejsen tilfalder depositum RSB Golf, (til betaling af depositum på golfbane og resort), mindre end 45 dage før afrejsedagen tilfalder totalbeløbet RSB Golf.

Betaling er i Euro og overføres til bank konto i Targo Bank Puerto Banus, husk at skrive invoice nummer på.

RSB Golf

IBAN: ES13 02161409480600209733
BIC: CMCIESMM
Account: 02161409480600209733

Betaling kan også ske med kreditkort, men der pålægges et gebyr på 1%.

Almindelige regler og ændringer

Gæsterne bliver indkvarteret i 1eller 2 soveværelses lejligheder. Skulle en lejlighed blive ubeboelig inden eller under opholdet, vil en alternativ lejlighed blive stillet til rådighed. Gæsten forpligter sig til at aflevere lejligheden i samme stand som den er modtaget. Gæsten er ansvarlig for skader opstået under opholdet, og skal straks kontakte repræsentanten for udbedring af skaden, (i resorts kontakt receptionen).
RSB Golf arbejder udelukkende som agent, og har derfor intet ansvar for skader og hændelser der opstår under opholdet, men vi er selvfølgelig behjælpelig med at få ”opgaven løst”.

El er inkluderet i pakkeprisen i de fleste lejligheder, men i tilfælde af at RSB Golf modtager en ekstra regning på uforbeholdent stort el-forbrug, forbeholder vi os ret til at opkræve ekstragebyret af gæsten. I nogle af de private lejligheder betales aircon-varmeforbrug direkte i en box i lejligheden 1€ for 2 timers varme, dette skyldes at aircondition maskinerne tager meget strøm, og ejerne af lejligheden har fået sat en måler på, og på denne måde betaler man kun for sit eget forbrug, og lader den ikke stå og køre unødigt, mens man ikke er i lejligheden.

Får man overnattende besøg under sit ophold på mere end 5 dage, pålægges der et gebyr afhængig af varigheden, som RSB Golf bliver opkrævet af ejeren af lejligheden.

Såfremt den bookede lejlighed ikke er beboelig af uforventede årsager vil en anden tilsvarende lejlighed være til rådighed. 

Vi forbeholder os retten til at ændre golfmedlemskab til en anden tilsvarende golfklub, i tilfælde af at den bestilte bane ikke kan spilles (årsager som ikke er kontrolleret af RSB Golf). 

Bemærk venligst de beskrevne regler på den valgte golfbane, om der er restriktioner på spilletider osv. Der kan forekomme dage hvor der skal spilles match på ”medlemsbanen”, så tee times er blokeret i et bestemt tidsrum. De fleste baner har nu tids restriktioner på ”long stay” spillere, Tee times mellem 9-12 er forbeholdt medlemmer og green fee spillere, men kan opnås 2 dage før hvis der er tider.

Husk sygesikringsbeviset, og tjek at I har sygeforsikring til hjemtransport osv, hvis uheldet skulle være ud. Vi er behjælpelige med eventuelle læge/hospitals ophold. Vi er tilknyttet et privat lægehus med bla hjemmebesøg i akut tilfælde og flersprogede læger.

Golf regler

Standard handicap: Mænd 28 and Damer 36. Dette kan variere på de forskellige golfbaner.

Cancellerings regler: Alle baner har forskellige regler, men vi anbefaler at afbestille/ændre tee-times så hurtigt som muligt før Tee off, så banen har mulighed for at give disse tider til andre spillere.

“Soft spikes” er nu obligatorisk på alle golf baner. Ingen jeans, t-shirts eller korte shorts over knæet.