Estepona Golf

Sæson 2018 – efterår

  • Månedsophold med 15 x golf i 1* lejlighed 2.250€ for 2 personer
  • Månedsophold med 15 x golf i 2* lejlighed 2.450€ for 2 personer
  • For 2 eller 3 ugers ophold, venligst kontakt os for tilbud

Ankomst og afrejse

Udlevering af nøgler til lejlighed finder sted ved ankomst til destination.
Vore gæster bedes informere os om ankomsttidspunkt, hvis dette er efter kl. 20:00 anbefaler vi, at foretage en overnatning i Malaga.
Indkvartering i lejligheder kan ske efter kl.15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal fraflytning ske senest kl. 10:00

Lejlighederne

Det er gæstens forpligtigelse, at aflevere lejligheden i samme stand, som den blev modtaget. Hvis en lejlighed skulle blive ubeboelig under opholdet, vil en alternativ lejlighed blive stillet til rådighed.
Gæsten er erstatningspligtig for alle selvforvoldte skader på lejligheden eller dens inventar.
Skulle der under lejemålet opstå skader på lejligheden eller inventar, er gæsten forpligtet til straks, at underrette os om det.
Gæsten må under ingen omstændigheder selv arrangere eller selv udføre evt. reparation.
Alle andre omkostninger som vandforbrug og slut rengøring betales af os.

Golf

I den ønskede periode opnår gæsten gratis medlemskab af den valgte golfklub. Dette medlemskab giver rettighed til golf samt på Estepona Golfklub 10 % rabat i klubbens bar og restaurant (visse produkter undtaget).
Alle Tee-tider kan bookes direkte hos golfklubben, og vi anbefaler, at der bookes så tidligt som mulig for, at undgå, at der er optaget.
Det tilrådes, at have et bevis på officielt golfhandicap, da enkelte baner har restriktioner (28 for herrer, 36 for damer).

Ændringer:

Vi forbeholder os ret til at ændre medlemskabet på den bestilte golfklub til en anden, hvis omstændigheder uden for vores kontrol skulle gøre dette nødvendig.

Ansvar

Vi påtager os intet ansvar for de skader eller hændelser, som kunden måtte komme ud for under opholdet. Vi optræder udelukkende som arrangerende agent.