Long Stay

Hos RSB Golf  kan man vælge mellem følgende golfpakker og green fee pakker, som kan kombineres med golfpakkerne.

Golf Pakke 1 – Marina Golf (NYHED)

Marina Golf Mojacar åbnede i foråret 2000, beliggende i det berømte turistområde Mojacar, som er en ekstraordinær Andalusisk perle på Almeria’s kyst, og som endnu ikke er blevet så kendt blandt de skandinaviske golfere. Det er en af de mest attraktive golfbaner i området, designet af Ramón Espinosa, hvis filosofi var at kombinere de flade områder med de mest bjergrige landskaber på et relativt lille område -5.231 meter lang- velegnet bane til de fleste golfspillere. Denne 18 hullers golfbane har 9 huller, som spilles tæt på stranden med fantastisk havudsigt, mens de resterende 9 huller spilles med udsigt til bjerge og ”hvid landsby” i bjerglandskabet. Der er nogle spektakulære” tee out’s”, med gode fairways og tre søer strategisk godt placeret, der gør at spillet bliver meget mere interessant.
Banen har gennemgået store forbedringer gennem det sidste år, et perfekt sted at spille golf tæt ved havet, med en fantastisk udsigt hele banen rundt. Havnen i Mojacar ligger meget tæt på banen og der er en 17 km lang strandpromenade, hvor man kan vælge at bo i toplejligheder lige ud til havet, eller bo på 4 stjernet spa hotel lige over for banen, med god service underholdning om aftenen osv.…
Mojacar Pueblo (landsby) er en meget gammel autentisk spansk landsby der oser af charme og hygge, bestemt et besøg værd. Der er mulighed for at kombinere opholdet med udflugter til bla en ørkenbane og mange andre kulterelle oplevelser i området.

Priserlejligheder i MojacarMojacar området

Golf Pakke 2 – Doña Julia Golf

Doña Julia Golf er en dejlig bane med par 71 layout, designet af Antonio Garcia Garrido.

De første syv huller går det opad i bakkerne med en fantastisk udsigt til bjerge og ned over havet. De sidste11 huller går det ned igen og giver en helt anden oplevelse i det bakkede terræn.

Selvom banen er udfordrende, er den også rimelig og en god oplevelse, den kan spilles af golfspillere i alle niveauer.

Banen har gennemgået en stor forbedring det sidste år, og har fået nyt klubhus og pro-shop.

Priser

Golf Pakke 3 – Valle Romano

Designet af den velkendte Cabell B. Robinson er denne 18 hullers bane, med i gennemsnit 5 tee, en udfordring for selv de mest øvede spillere. Beliggende i Estepona hvor du nyder udsigten til Afrika mens du spiller.

Priser

Golf Pakke 4 – El Chaparral Golf

Denne interessante og kuperede Par-72-bane med seks par-3, seks par -4 og seks par-5 huller, er en udfordrende bane med smalle fairways omgivet af den smukke natur, havudsigt og duften af pinjetræer gør El Chaparral til mere end blot en golfbane, et sandt naturparadis for golfere.

Priser klik for video

Golf Pakke 5 – Cabopino Club de Golf

Denne smalle og varierede bane, og det kuperede terræn på bakkerne tilbyder en fantastisk udsigt til kysten og bjergene og et spændende spil golf. Særligt spektakulært er det tredje hul med tee i en dyb dal.

Priser

Golf Pakke 6 – El Paraiso Golf

Gary Player åbnede denne par-71 bane i 1974, hvilket er en af ​​de mest traditionelle baner på Costa del Sol. El Paraiso Golf tilbyder rummelige fairways, der er omgivet af palmer, fyrretræer, nerier og snoede vandløb. Denne bane er en meget populær „gå-bane“.

Priser

Golf Pakke 7 – Estepona Golf

Estepona Golf er en 18 hullers skønt beliggende bane med super udsigt, og
kun 4 km fra Estepona By. Banen er egnet for alle golfspillere uanset
handicap og kan spilles uden byggy. En hyggelig restaurant med en fantastisk
udsigt over middelhavet og med rimelige priser afslutter en herlig golfdag.
Banen er de sidste par år blevet alvorlig forbedret af de nye ejere, så
greens og fairway er til at spille på, selv i heftig regn. Der er
omklædningsfaciliteter og driving range. Proshoppen udlejer byggy og
el.trolly.

Banen har yderst rimelige priser og det nok er nok den bane man får mest for
pengene, og høj handicappere er meget begejstrede for denne bane.

Priserklik for video

Golf Pakke 8 – Los Naranjos

Los Naranjos er en typisk Robert Trent Jones Sr. Designet bane, med generøse fairways & strategisk placerede bunkers og vandhazarer. Green’s med Penn A4 – græs, er store og kun svagt ondulerede. Tee’s har udslags markeringer, rød, gul, hvid og sort, og med banelængder fra 5.131 til 6.532 meter. Los Naranjos Golf har siden åbningen i 1977 været vært for adskellige mesterskaber, så som Spanish Open, World Cup, European Ladies Tour, Spanish PGA Championship, European Senior Amateur Championship m. flere, så banen er blevet verdenskendt , og er ranket som en af Spaniens bedste golfbaner, og blev i både 2005 og 2008 kåret som årets bane på Costa del Sol. En meget smuk par 5 bane, populær blandt skandinavere og 18 hul slutter lige foran det mondæne klubhus.

Priserklik for video

Golf Pakke 9 – Atalaya Golf & Country Club 2 courses

Omgivet af fyrretræer og eukalyptustræer, Atalaya Old Course samt New Course tillader ved enhver lejlighed udsigt over Middelhavet. The Old Course er en typisk ”Parkland course” med brede fairways, hvor den udfordrende New Course er overvejende smallere.

Priser

Golf Pakke 10 – Kombi: Atalaya golf / Los Flamingos / Alferini

Efter stor efterspørgsel er det lykkedes os at lave denne fantastiske golfpakke med fees fra Atalaya Golf og Villa Padiernas smukke baner; Los Flamingos og Alferini. Hvis du vil prøve lidt forskelligt så er dette tilbud noget for dig.

Priser

Golf Pakke 11 – Mijas Golf Club 2 courses

Spørg for tilbud på disse baner.

Priser

Golf Pakke 12 – Marbella Golf & Country Club

Denne udfordrende bane med bølgende fairways, greens mellem fyrretræer og kuperet terræn kræver et præcist spil og tilbyder en smuk udsigt over havet.

Marbella Golf & Country Club er netop blevet tildelt „Certificate of Excellence Award 2013“ af Trip Advisors ®. For god service og popularitet.

Priser

Golf Pakke 13 – Greenlife Golf

Denne velkendte bane med 9 par-3-huller er velegnet til golf spillere i alle kategorier, også begyndere som på denne bane kan tilegne sig det internationale Handicap kort med vores PGA træner.

EL LAGO Restauranten ligger i klubhuset, en af de mest karakteristiske restauranter i Marbella og den er blevet en reference for den andalusiske gastronomi, og har været anerkendt af Michelin guide med en stjerne siden 2005. Her kan du nyde den betagende udsigt over søen og golfbanen fra den vidunderlige og solbeskinnede terrasse.

Man kan også vælge at bo i luksus lejlighederne i resortet, som er beliggende direkte ved golfbanen, og som har mange faciliteter der kan benyttes.

Priser

Golf Pakke 14 – El Chaparral Golf & Greenlife Golf

Priser

Golf Pakke 15 – El Chaparral Golf & Cabopino Club de Golf

Spørg for tilbud på green fee pakke på disse 2 baner.

Priser

Golf Pakke 16 – El Chaparral Golf & Cabopino Club de Golf & El Paraiso Golf


Spørg for tilbud på disse 3 baner

Priser