Aguilon golf har som de fleste andre golfbaner i Sydspanien genåbnet med sundhedsstyrelsens nye regler og forbehold  for Corona Virus, og har endda taget et skridt videre i nye tiltag for bekæmpelse af smittefaren, bla. med separation i buggies, som ses på billedet, så der må køre 2 sammen, div afspritnings-stationer, og personalet gennemgår en ”feber scanning” hver dag inden de starter på arbejdet, og golferne kan testes inden de går på banen.

Trods det faktum at der ikke er fundet Corona tilfælde i golfområderne, vælger alle at følge hygiejnereglerne, og sætte fokus på sundhed og sikkerhed. Dette er selvfølgelig kun nødvendigt i ”opstart perioden”, men nogle af de hygiejniske tiltag er kommet for at blive, selvom der nu er kontrol over Covid 19, og man mener Spanien nu er igennem krisen, og koncentrerer sig om genåbning,  bliver der fokuseret på ”safe play” afstand, vask hænder/ afsprit, regler på banen osv.

Golfbanerne i Spanien har nu været åben og fungeret i et par uger, alt er ved at være tilbage til det nye normale liv. Det spanske udenrigsministerie, har meldt ud, at de er klar til turister og golfere fra d 1 Juli, fra september når golfsæsonen starter i Spanien, melder hele Andalusien inklusiv Estepona, Atalaya, Almeria m.m, som ikke har været særlig hårdt ramt af covid 19, klar til at modtage og byde glade golfere velkommen igen.

REJS SPIL OG BLIV GLAD ……. RSB Golf