Apartamentos Turisticos Aguilas de los Collados

Dette hyggelige lejlighedskompleks er familiedrevet, og har receptionsservice med flersproget personale. Der er en sæsonbestemt udendørs pool med terrasse bar/restaurant, som bliver benyttet til ”after golf” og socialt samvær, kortspil m.m.

Gratis Wifi og parkeringskælder med elevator op til lejlighederne.

Vi råder over vestvendte lejligheder og penthouses med topterrasser. Køkkenet er veludstyret, med ovn, mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine, vaskemaskine m.m. Der er mulighed for at spille tennis på resortet, og der tilbydes forskellige aktiviteter som cykelleje, ridning, snorkling, bådudflugter osv.

Nærmeste lufthavne er Murcia og Alicante, som er ca. 1 times kørsel fra resortet.

Ca. 600 meter fra resortet ligger et stort shoppingcenter med biografer, forretninger, restauranter og kun 1,2 km til byen Aguilas, og den lange strandpromenade med havn i begge ender af promenaden. Byen har et stort musik/teater, hvor der opføres mange former for underholdning og koncerter.

Der kører en lille bybus fra resortet til og fra byen, og der er anlagt en ”gå-sti”, så man sagtens kan gå ind til byen også.

Storbyen Lorca ligger kun 31 km væk, og er bestemt et besøg værd, der er mange kultur og turist attraktioner, 35 km til Vera hvor der ligger 2 andre golf baner, som kan tilkøbes til Aguilon pakken, og 42 km til Mojacar og Marina Golf.

Se vores betingelser her