Vilkår og betingelser

Betingelser for booking af ophold samt betaling

For at booke jeres ophold skal I benytte blanketten, der tilsendes jer efter jeres henvendelse.

Indenfor kort tid efter modtagelse af jeres ordre, vil vi fremsende en bekræftelse, der vil indeholde meddelelse om, hvorvidt der er ledig plads på den ønskede destination. Desuden vil der blive fremsendt en faktura, hvoraf 25 % af slutbeløbet skal betales for, at bookingen er gældende.

Dette depositum er en del af det fulde beløb, hvor resten er forfalden til betaling 60 dage før ankomstdato.

Er det resterende beløb ikke betalt rettidigt, forbeholder vi os retten til, at annullere bookingen og beregne os et vederlag i henhold til nedenstående. (se ændring eller annullering).

Hvis en booking laves mindre end 70 dage før ankomst er hele beløbet forfalden til betaling samtidig med booking.

Betaling skal ske i euro.

Når endelig betaling er gennemført og modtaget er aftalen bindende for begge parter.

Administrationsgebyr ved ændringer i bookingen: 15 euro

Skatter

Beløbet for opholdet inkluderer moms.

Forsikring

I egen interesse opfordres de rejsende til selv, at tegne rejse- og afbestillingsforsikring.
Vær opmærksom på, at den offentlige sygesikring ikke dækker udenlandske ophold over en måned samt at hjemrejse i tilfælde af sygdom er på egen regning. Har I rejseforsikring via jeres kreditkort anbefales, at tjekke betingelserne ved langtidsophold inden afrejsen.

Ændring eller annullering

Ved afbestilling tilbageholdes depositummet.

Ved sygdom eller Covid19 situation dækker jeres tegnede rejseforsikring, når rejsen er bestilt i en periode hvor Spanien er gult, og der ikke frarådes rejser til landet, skal rejseforsikringen dække, (dette kan bekræftes hos forsikringsselskabet )

I tilfælde af sygdom skal læge erklæring sendes til forsikringen og RSB Golf vil bekræfte til forsikringen at rejsen er aflyst.

Ankomst og afrejse

Udlevering af nøgler til lejlighed finder sted ved ankomst til destinationen.

Vore gæster bedes informere os om ankomsttidspunkt.

Indkvartering i lejligheder kan ske efter kl.15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal fraflytning ske senest kl. 10:00.

Lejlighederne

Det er gæstens forpligtigelse, at aflevere lejligheden i samme stand, som den blev modtaget. Hvis en lejlighed skulle blive ubeboelig under opholdet, vil en alternativ lejlighed blive stillet til rådighed.

Gæsten er erstatningspligtig for alle selvforvoldte skader på lejligheden eller dens inventar.

Skulle der under lejemålet opstå skader på lejligheden eller inventar, er gæsten forpligtet til straks, at underrette os om det.

Gæsten må under ingen omstændigheder selv arrangere eller selv udføre evt. reparation.

Alle andre omkostninger som vandforbrug og slut rengøring betales af os.

Ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre medlemskabet på den bestilte golfklub til en anden, hvis omstændigheder uden for vores kontrol skulle gøre dette nødvendig. Ligeledes hvis banen har foretaget prisændringer, kan det ske at kunden vil blive krævet et ekstrabeløb.

Ansvar

RSB Golf påtager sig intet ansvar for de skader eller hændelser, som kunden måtte komme ud for under opholdet. Vi optræder udelukkende som arrangerende agent.