Project Description

El Cortijo Country Club er en af de bedste sports- og fritids ressorts i Gran Canaria og Spanien, og har desuden en fremragende golfbane på 18 huller (par 72) plus en driving range, putting green, akademi, klubhus med restaurant, butik og flere rekreative rum til begivenheder af forskellig art (fester, kurser, konferencer osv.)

Pris eksempel

7 dage på hotel og unlimited golf green fee 675€ pr person.

Hotel Cortijo San Ignacio Golf er et hus fra det XVIII århundrede, restaureret til et elegant og charmerende rustikt hotel, omgivet af en 18-hullers golfbane. Dens tropiske vegetation med palmer og imponerende swimmingpool inviterer dig til at slappe af et par dage i Gran Canaria. Hotellet har 16 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser, alle med eget badeværelse, hårtørrer, skab eller skab, tv og safety boks. Alle med udsigt over gården, haven eller golfbanen.
Der er også 14 paddlebaner, 11 tennisbaner, et gymnasium, et ridecenter, swimmingpool og så videre.
El Cortijo Club de Campo ligger kun tolv minutter fra hovedstaden Las Palmas, hovedstaden på øen Gran Canaria, og kun 25 minutter sydfra ved motorvejen. Med fremragende faciliteter bliver legepladsen ideel til fritidsfamilier og for mange af turisterne, der besøger øerne.