Project Description

Med klassisk middelhavsarkitektur og rummelige værelser tilbyder Hotel Oh Nice Caledonia et ophold med afslapning og komfort med adskillige fritids- og gastronomiske oplevelser i hjertet af Costa del Sol, mellem Estepona og Marbella.
På hotellet er der blandt andet Restaurant Sierra Bermeja, Solarium Bar og Palmarito Pool Bar, udendørs pool, Kids Club, Caledonia Spa, parkering.

Doña Julia Golf

Doña Julia Golf er en dejlig bane med par 71 layout, designet af Antonio Garcia Garrido. De første syv huller går det opad i bakkerne med en fantastisk udsigt til bjerge og ned over havet. De sidste11 huller går det ned igen og giver en helt anden oplevelse i det bakkede terræn. Selvom banen er udfordrende, er den også rimelig og en god oplevelse, den kan spilles af golfspillere i alle niveauer. Banen har gennemgået en stor forbedring det sidste år, og har fået nyt klubhus og pro-shop.

Azata Golf

Azata Golf er en ny 18 huller, PAR 71, beliggende i Estepona, der har en spektakulær udsigt over Middelhavet og Sierra Bermeja. Designet af Sterling & Martin, det er ikke en lang bane, dens form er glat og sjov, fairways er veldefinerede, og dens greens er brede og bølgende.
Banen er fuldt integreret i naturen, dette er tydeligt i den brede biodiversitet af både dyre- og plantearter, dens 6 søer og floden, der grænser op til seks huller, skaber et miljø af ægte vådområder for lokale og vandrende arter.

2024 priser for hotel + golf

7 dages hotelophold
inklusiv morgenmad + 5 x green fees Azata Golf
Pris for 2 pers. fra €1.549

14 dages hotelophold
inklusiv fri golf på Doña Julia eller Azata Golf.
Pris for 2 pers. fra €2.200

Se vores betingelser