Project Description

Servigroup Marina Playa Hotel har en uovertruffen beliggenhed ved stranden i Mojácar, kun 50 meter fra Marina Golf-golfbanen og tæt på Cabo de Gata-naturparken. Der er 4 swimmingpools, hvoraf 3 er saltvand og 1 opvarmet pool, et wellness-center og gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet, inklusive værelserne. Det har også 4 paddle-tennisbaner, der er tilgængelige mod et gebyr, og en Delfi-børneklub.
På hotellet er der flere restauranter, strandbar om sommeren, samt en irsk bar.
Dens moderne og rummelige faciliteter og omhyggelige køkken gør det til en storslået mulighed for fuldt ud at nyde din ferie i Mojácar.

Golfbanen

Marina Golf Mojacar åbnede i foråret 2000, beliggende i det berømte turistområde Mojacar, som er en ekstraordinær Andalusisk perle på Almeria’s kyst, og som endnu ikke er blevet så kendt blandt de skandinaviske golfere. Det er en af de mest attraktive golfbaner i området, designet af Ramón Espinosa, hvis filosofi var at kombinere de flade områder med de mest bjergrige landskaber på et relativt lille område -5.231 meter lang- velegnet bane til de fleste golfspillere. Denne 18 hullers golfbane har 9 huller, som spilles tæt på stranden med fantastisk havudsigt, mens de resterende 9 huller spilles med udsigt til bjerge og ”hvid landsby” i bjerglandskabet. Der er nogle spektakulære” tee out’s”, med gode fairways og tre søer strategisk godt placeret, der gør at spillet bliver meget mere interessant.

PRISER – Foråret 2024

7 dages hotelophold
Dobbelt værelse på Marina Playa inklusiv helpension samt drikkevarer til maden.
5 green fee til Marina Golf.
Pris per person fra €695

14 dages hotelophold
Dobbelt værelse på Marina Playa inklusiv helpension samt drikkevarer til maden.
10 green fee til Marina Golf.
Pris per person fra €1.345

Se vores betingelser