Project Description

Las Terrazas

Det velkendte Pierre Vacances i Sotogrande har et fantastisk lejlighedsresort med nogle dejlige lejligheder med 1 gang ugentlig rengøring og skift af sengetøj samt håndklæder. Fantastisk smuk udsigt til havet og kystlinjen. Vores golfpakke er med fri golf på San Roque New Course med mulighed for besøg på Gibraltar, og spil på Alcaidesa golf, selvfølgelig også mulighed for tilkøb af San Roque Old Course.

Sotogrande

Sotogrande er lig med luksus og trivsel. Nyd dens eksklusive atmosfære, og opdag, at når det drejer sig om at nyde livet, er intet umuligt.
Oplev havets magi, bjergenes fred og glansen fra en by, der har fået tilnavnet Europas Beverly Hills.
Byen, der er beliggende i Cádiz-provinsen et stenkast fra Málaga, er kendt som en af de mest overdådige og luksuriøse i Europa. Med sin fremragende beliggenhed ved vandet på Costa del Sol og beskyttet af bjergene Sierra Carbonera vil denne luksusby få dig til at føle dig som en del af det mest eksklusive jetset, og takket være vores billige rejser til Sotogrande er alle velkomne.

Byen blev grundlagt i 60’erne af en amerikansk forretningsmand og startede sin eksistens som en golfklub. Gradvist er den udvidet til at blive det samfund, den er i dag. Find din rejse til Sotogrande på vores hjemmeside, så du også kan opleve de hemmeligheder, der gemmer sig bag de hække og hegn, der adskiller de ekstremt luksuriøse og dyre villaer.
Der er mange varierede aktiviteter i byen, og den mest berømte af dem er golf i en af stedets syv golfklubber, hvilket gør det til det bedste område i Europa at dyrke denne sport. Der findes dog masser af andre aktiviteter, man kan nyde, såsom sejlads, polo, ridning, dykning og lystfiskeri, og man behøver ikke engang at forlade området.

Hvis det ikke er nok, kan man besøge den nærliggende klippeø Gibraltar, der er et britisk territorium i Algeciras-bugten. Du skal blot huske at tage dit pas med.

Det sydlige Andalusien flyder næsten over med fantastiske steder, der bare venter på at blive opdaget. I nærheden finder du Medina Sidonia, der er en af de ældste byer i Europa, Algeciras Havn, der er den største i Middelhavet, og Marbella, som er et andet kendt luksusresort.

Lejlighed med 2 soveværelser – ideel til Long stay ophold.

Mulighed for golf  Alcaidesa Golf, Azata Golf, La Cañada Golf, Doña Julia m.m

Se vores betingelser