Project Description

Vores nyeste pakke er i Tunesien i området Port El Kantaoui, som er fantastisk smukt; golfbanerne står rigtig flot, og der er super service på dette 5***** stjernet hotel, som ligger i gå-afstand til golfbanen. Der er også en lystbådehavn, restauranter shops m.m. Der er mulighed for 1+2+3 ugers ture, til en super pris, med all inclusive på hotellet, match og social golf, dansk golftræner – golfvært, som er lokalkendt i området. Der arrangeres fællesmiddage, vinsmagning udflugter, gratis træning efter aftale m.m, og der er mulighed for tilkøb af andre golfbaner, hvis man ønsker det.

Tunesien er også kendt for sine spa behandlinger, så det kan man også kombinere golfturen med, en afslappet sportsmassage efter golfen eller hvad man nu foretrækker.

Info

Der er direkte fly fra Hamborg hver fredag og mulige flyafgange fra Billund og København, som man selv booker, fuldstændig som til Spanien, vi er behjælpelige med forslag til flyruter. Man kan også flyve med Brussel airline eller Airfrance/ KLM.  Transport til og fra lufthavn er inkluderet i prisen, så man har ikke brug for lejebil, men tjek selv med flyselskabet at det stadig er gældende!!

Marhaba Palace
2024 priser per person i delt dobbelt værelse med All-inclusive!

1 uge pr person 799€ incl 4 x golf
2 uger pr person 1.495€ incl 8 x golf
3 uger pr person 1.850€ incl 12 x golf
4 uger pr person 2.150€ incl 16 x golf
5 uger pr person 2.450€ incl 20 x golf

Kontakt os for yderligere information vedr. disse afgange, og da det jo er en helt ny destination har I sikkert mange spørgsmål, som vi med glæde besvarer. Vi har også hoteller i andre destinationer i Tunesien.

Nogle af det 5-stjernet hotels faciliteter er: Udendørs saltvandspool med jacuzzi, børnepool, 2 indendørs pool, adgang til stranden, gratis WIFI på hele hotellet, restauranter og cafe, teater, 2 tennisbaner (ekstra). Fitness & SPA er også tilgængelig på hotellet ved ekstra betaling.

Se vores betingelser