Project Description

Dette hyggelige 4 stjernede hotel i Port El Kantaoui ligger direkte på stranden, og har mange faciliteter som padel tennis, tennis, møde/ undervisningslokale, gå-afstand til golfbanerne, en fantastisk SPA & Wellness afdeling med Hammam og et bredt udvalg af massage og wellness behandlinger, 2 swimmingpools og en hyggelig poolbar, samt en Bistro, hvor man kan tilkøbe a La Carte måltider.

Hotellet er meget velegnet til gruppeture, som prøv golf, kaninture, pro-ture, spa/wellness/yoga, mindset/motivation og teambuilding.

Tunesien er også kendt for sine spa behandlinger, så det kan man også kombinere golfturen med, en afslappet sportsmassage efter golfen eller hvad man nu foretrækker.

Info

Der er direkte fly fra Hamborg hver fredag og mulige flyafgange fra Billund og København, som man selv booker, fuldstændig som til Spanien, vi er behjælpelige med forslag til flyruter. Man kan også flyve med Brussel airline eller Airfrance/ KLM og er man medlem af ”Flyingblue” (det er gratis), så er golfbag gratis med Airfrance/KLM Transport til og fra lufthavn er inkluderet i prisen, så man har ikke brug for lejebil.

Seabel
2024 priser per person i delt dobbelt værelse med all-inclusive!

1 uges ophold inkl. 4 x golf 799€ p.p
2 ugers ophold inkl. 8 x golf 1.495€ p.p
3 ugers ophold inkl. 12 x golf 1.850€ p.p
4 ugers ophold inkl. 16 x golf 2.150€ p.p
5 ugers ophold inkl. 20 x golf 2.450€ p.p

Kontakt os for yderligere information vedr. disse afgange, og da det jo er en helt ny destination har I sikkert mange spørgsmål, som vi med glæde besvarer. Vi har også hoteller i andre destinationer i Tunesien.

Nogle af det 4-stjernet hotels faciliteter er: Udendørs saltvandspool med jacuzzi, børnepool, 2 indendørs pool, adgang til stranden, gratis WIFI på hele hotellet, restauranter og cafe, teater, 2 tennisbaner (ekstra). Fitness & SPA er også tilgængelig på hotellet ved ekstra betaling.

Se vores betingelser