VI PASSER PÅ DIG

Vi er et team, der samarbejder om hver enkelt rejse
for at sikre dig en rigtig dejlig ferie-oplevelse

RSB Golf er et dansk ejet firma, der tilbyder rejser til Sydspanien. Virksomheden ejes og drives af Pia Carlsson, som har været bosiddende i Spanien i mere end 30 år, og har derfor stor erfaring på det spanske marked og taler flydende spansk.

Der lægges stor vægt på personlig kontakt og service både før og under opholdet, gæsterne kan trygt rejse til Spanien, selvom de ikke kender området eller taler sproget.

Kontoret samt bookinger styres af Tania Bertelsen, som også taler flydende spansk og har været bosiddende i Spanien i over 20 år.

I højsæsonen arrangeres fælles middage og en ugentlig golfmatch på flere af vores mest populære baner, hvor man kan møde andre golfere. Hvis kun den ene part spiller golf, kan den anden stadig deltage i det sociale efter matchen. Der gives selvfølgelig rabat til den ikke-spillende part. Hvis der er stemning for det arrangerer vi også bridge aftener m.m og vi har en aktivitets kalender, med forskellige arrangementer, som man kan melde sig til hos den lokale golfvært.

RSB Golf arrangerer alt indenfor golfpakker, long stay, short stay, gruppeture, firmarejser samt familieture og tilbyder også skræddersyede ophold.

Til gruppeture eller firmarejser kan tilbydes booking af hoteller, transport, restauranter og hjælp med at fremskaffe golf-polo’s med logo eller firmanavn, præmier eller pokaler og andet materiale,  som fx. tryksager, så det bliver en samlet løsning for arrangøren/gruppelederen.

Vores mission

Tilbyde det bedste produkt til vores kunder, med høj fleksibilitet  og plads til individuelle ønsker, og samtidig sikre at pris og kvalitet hænger sammen.

Vores værdier

Vi sigter efter at levere vores allerbedste arbejde hver eneste dag på tværs af vores tjenester.

RSB TEAMET

Pia Carlsson

Ejer og direktør

Pia har boet i Spanien i over 35 år, udover det administrative er det Pia, som har den personlige kontakt med gæsterne, både ved bestilling af rejsen og under opholdet.

Tania Bertelsen

Marketing & Booking

Tania er den kreative del af teamet og står blandt andet for markedsføring af RSB Golf samt alt det administrative indenfor biludlejning. Hun har boet i Spanien i over 25 år. Hvis I har brug for at leje en bil til jeres ophold, er det Tania, I skal have fat i, hun er behjælpelig med at anbefale/ booke bilen i det firma som passer bedst til jeres ønsker.

Anni Sommer

Booking og golfvært

Anni har styr på ankomstlister, bookinger på golfbaner og lejligheder m.m. I vil inden jeres ankomst modtage et velkomstbrev fra Anni, med informationer om hvem der er jeres golfvært, i det område I skal bo, og med kontakt info til golfværten. Ligeledes bliver der sendt en aktivitetsliste over matchdage og evt andre arrangementer.

Golfværter

RSB har flere værter tilknyttet teamet i de forskellige områder, hvor der er Longstay gæster, som nævnt modtager I inden ankomst,telefonnr. på jeres vært, og information hvor I møder jeres golf vært, som lukker jer ind i lejligheden og hjælper med evt spørgsmål ved jeres ankomst. Har I nogle problemer under jeres ophold vil I altid kunne komme i kontakt med værten.