VI PASSER PÅ DIG

Vi sørger for, I får den bedste golfoplevelse i Sydspanien.

RSB Golf er ejet og drevet af Pia Carlsson, som har boet i Marbella i over 25 år, er spansk resident, taler sproget flydende, og har arbejdet i ejendomsbranchen i cirka 18 år, og har derfor stor erfaring på det spanske marked, og nu er det golfgæsterne der har fået prioriteten.

De bliver serviceret og får rådgivning vedr. baner og lejligheder, så opholdet bliver optimalt for hver enkelt. Vi får hele tiden nye private lejligheder og resorts ind, hvor vi indkvarterer golfgæsterne i vinterperioden, og alt er arrangeret vedr opholdet inden ankomsten til Spanien.

Der bliver lagt stor vægt på service og personlig kontakt, både før og under opholdet, så gæsterne trygt kan rejse til Spanien og spille golf, selvom de ikke kender området eller taler sproget.

Kontoret styres af Tania Bertelsen, som også har været bosiddende i Spanien i over 20år. Både Tania og Pia taler flydende spansk og er altid behjælpelige i de situationer der måtte opstå og der er brug for hjælp med forståelsen af det spanske.

Vores motto er ” REJS SPIL & BLIV GLAD” . Vi forsøger at give vores gæster en god oplevelse hver gang de kommer til Spanien, og opfylde de fleste individuelle ønsker vedr. bolig, baner og billeje m.m under opholdet er det altid muligt at komme i kontakt med en af vores repræsentanter, og få hjælp hvis der skulle blive brug for det.

Der bliver arrangeret fælles middage og en ugentlig golf match, man kan deltage i, hvis man ønsker det, og derved møde andre golfere, og knytte nye golfvenskaber, og skulle det være sådan at kun den ene part spiller golf, kan det sagtens lade sig gøre, og der bliver beregnet en rabat for den part der ikke spiller, og vi får den ”ikke spillende” part med i det sociale efter matchen osv, og hvis der er andre ”ikke spillene” på samme tid, at de sammen bliver aktiveret med noget andet.

Vores repræsentanter vil også være tilstede på de forskellige andre golfbaner, og vi besvarer med glæde jeres spørgsmål.

Vi arrangerer alt indenfor golfpakker, Long Stay, Short Stay, gruppeture, firmarejser samt familieture hvis man har en rund fødselsdag, sølvbryllup eller andet man vil fejre med familie og venner i Spanien.

Til gruppeture eller firmarejser, laver vi også golf-polo’s med Logo eller firmanavn, præmier eller pokaler og andet materiale som skal trykkes og anvendes i forbindelse med rejsen… booker hoteller, restauranter osv, så det bliver en samlet løsning for arrangøren/ gruppe lederen.

Vi er altid parate til at skræddersy jeres ophold, så finder I ikke lige den pakke I ønsker her på hjemmesiden, så kontakt os gerne for et uforbindende tilbud.

RSB TEAMET

Pia Carlsson

Ejer og direktør

Pia har boet i Spanien i over 25 år og taler dansk, spansk og engelsk. Udover det administrative er det Pia, som har den personlige kontakt med gæsterne og det betyder hun pendler meget frem og tilbage mellem de forskellige destinationer hvor gæsterne er indlogeret.

Tania Bertelsen

Marketing & Booking

Tania er den kreative del af teamet og står blandt andet for markedsføring af RSB Golf samt alt det administrative indenfor biludlejning. Hun har boet i Spanien i over 20 år og taler dansk, spansk og engelsk. Hvis I har brug for at leje en bil under jeres ophold er det Tania, I skal have fat i.

En glad golfvært

tager sig af gæsterne

RSB har flere værter tilknyttet teamet alt efter om man er på rejse i Alicante eller Málaga området. I får navnet på jeres vært at vide inden I kommer herned og vedkommende vil tage godt imod jer, når I ankommer. Har I nogle problemer under jeres ophold vil I altid kunne komme i kontakt med værten.