Cancelada

Dette smukke resort ligger lige ovenfor den lille spanske landsby Cancelada, og kun 2 km fra Saladillo stranden. Et typisk golf apart-hotel med golfstemning lige fra man træder ind i den store Hall/Reception hvor der hænger platter fra de fleste golfbaner på Solkysten. Resortet består af flere bygninger der omkranser en stor pool på 600m2, der er flere typer rummelige lejligheder med aircondition varm/kold, wifi, T-køkken, flot badeværelse samt altan/terrasse, ideel til at nyde morgenmaden, efterfulgt af en dukkert i poolen, og så afsted til golfbanen.

Der findes en minishop, stor restaurant og et eventlokale m tilhørende bar, til specielle arrangementer underholdning osv.

Det venlige personale tager varmt imod jer ved ankomsten, er behjælpelig under hele opholdet, de taler flere sprog, og hjælper også gerne med udflugter osv, hvis man ønsker at se lidt andet end golfbaner. På dette resort kan man vælge at spille på enten Atalaya eller El Paraiso, som ligger tæt på… Flamingo banerne ligger helt op ad resortet men de tilbyder ikke long stay, men kun ”green fee” golf, så det kan tilkøbes, hvis man ønsker at prøve at spille de baner.